Çorum Mercek Haber

Mahalle buluşmaları bu kez Çepni’de

Mahalle buluşmaları bu kez Çepni’de

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle Buluşmaları kapsamında 13 Ocak’ta Çepni Mahallesi sakinleriyle bir araya gelecek.

Bu zamana kadar Akkent, Bahçelievler, Bayat ve Buharaevler Mahallelerinde düzenledikleri programlarının beşincisini Çepni Mahallesinde düzenleyeceklerini söyleyen Başkan Aşgın, “Mahalle Buluşmaları kapsamında tüm mahallelerimizde hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Bu zamana kadar 4 mahallemizle bir araya geldik. 13 Ocak Pazartesi günü ise Çepni mahallesi sakinlerimizle buluşacağız. “Başkan Mahallemizde” programı ile hemşehrilerimizin sorunlarını kendilerinden dinliyoruz. Tüm başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte hemşehrilerimizin taleplerini yerinde görüyor, en kısa sürede de çözüm üretiyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 13 Ocak Pazartesi günü Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezinde saat 16.00’da gerçekleştirecekleri Mahalle Buluşmaları programına tüm Çepni Mahallesi sakinlerini davet etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ