Çorum Mercek Haber

Belediyeden 12 bin 300 öğrenciye deneme desteği

Belediyeden 12 bin 300 öğrenciye deneme desteği

Çorum Belediyesi, il genelindeki 8. sınıf ve 12. sınıfta okuyan 12 bin 300 öğrencinin her birine 3 deneme sınavı desteği verecek.
Çorum Belediyesi, Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı Gençlik Hizmetleri İşbirliği Protokolü çerçevesinde Çorum merkez ve ilçelerde öğrenim gören 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerinin sınav başarısını artırmak amacıyla her bir öğrenciye 3 deneme sınavı desteği verecek.

Çorum Belediyesi olarak eğitime destek vermek için adeta fırsat kolladıklarını, İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle yaptıkları protokol kapsamında eğitime doğrudan destek verdiklerini ifade eden Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Biz belediyemizin gençlik merkezlerinde eğitime destek kursları veriyoruz. Buralara gelen öğrencilere deneme sınavı desteği de veriyoruz. İlimiz genelinde başarıyı yükseltmek hedefiyle Milli Eğitim Müdürlüğümüzle bir protokol imzalayarak il genelinde 8. ve 12. sınıfa giden 12 bin 300 öğrencimizin her birine 3 kez olmak üzere toplamda 36 bin 900 adet deneme desteği vereceğiz” dedi.

Başkan Aşgın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime desteği artırarak sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ