Çorum Mercek Haber

“Yeni yılda hizmetlerimiz heyecan ve azimle devam edecek”

“Yeni yılda hizmetlerimiz heyecan ve azimle devam edecek”

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında 2020 yılının dünyaya, ülkemize ve Sungurlu’ya huzur ve barış getirmesini dileyen Başkan Şahiner, “Sungurlumuz için güzel projelerin hayata geçtiği 2019 yılının ardından, yeni yılda da hizmetlerimiz aynı heyecan ve azimle devam edecek” dedi.

Şahiner; mesajının devamında “Tüm hemşerilerimizin büyük ümitler beslediği, yeni bir dönemin başlangıcı olan, 2020 yılı herkes için umut dolu ve hayırlı günlere vesile olsun. Bu yıl da yapacağımız tüm hizmetlerde halkımızı daha iyiye, daha doğruya götürmek, onların huzur içerisinde olmalarını sağlamak ve daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2020 yılının başta ülkemize, tüm insanlığa ve hemşerilerimize huzur getirmesi, başarının sürekli olması, sevginin hiç eksik olmaması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine neden olmasını dilerim. Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu ve her şey gönüllerinizce olsun.” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ