Çorum Mercek Haber

“2020 yılı, barış ve mutluluk getirsin”

“2020 yılı, barış ve mutluluk getirsin”

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, “Bütün gayret ve çalışmamız, değerli Çorumluların 2020 yılını güven ve huzur içinde karşılayabilmeleri ve geçirmeleri içindir” dedi.

Vali Çiftçi, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm Çorum halkının yeni yılını tebrik etti.

Vali Çiftçi, mesajında şöyle dedi:

“2020 yılının; aziz milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği, bir arada yaşama arzu ve iradesinin doruğa ulaştığı, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın daha da kuvvetlendiği, terörden ve her türlü şiddetten uzak; barış, huzur ve bereketli bir dönem olmasını temenni ediyorum.

Bütün gayret ve çalışmamız, değerli Çorumluların 2020 yılını güven ve huzur içinde karşılayabilmeleri ve geçirmeleri içindir. Bu gayretle Valiliğimizce her türlü tedbirin alındığını, 2019 yılında olduğu gibi yeni dönemde de milletvekillerimizle, kamu kurum ve kuruluşlarımızla, yerel yönetimlerimizle ve sivil toplum kuruluşlarımızla ilimizin gelişip kalkınması, vatandaşlarımızın, barış, refah ve mutluluğu için gerekli tüm çalışmaların sürdürüleceği hususundaki azim ve kararlılığımızın devam edeceğinin bilinmesini istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle necip milletimizin ve kıymetli Çorumluların 2020 yılını tebrik ediyor, geleceğe dair ümitlerimizin, hayallerimizin ve beklentilerimizin gerçekleşmesine vesile olmasını diliyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ