Çorum Mercek Haber

İsmail Çimen, güven tazeledi

İsmail Çimen, güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Örgütü’nün ilçe kongreleri tüm hızıyla devam ediyor. CHP Alaca İlçe Kongresi de yoğun bir katılımla yapılırken, ilçe başkanlığına yeniden İsmail Çimen getirildi.

Sungurlu, Mecitözü, Boğazkale, Osmancık, Oğuzlar ve İskilip İlçe Kongrelerinin ardından Alaca kongresi de tamamlandı.

Alaca’da başkanlık için mevcut başkan İsmail Çimen ile Cemalettin Samut yarıştı.

Saat 17.00’de sandıkların açılmasıyla birlikte İsmail Çimen ve ekibinin 66 oyla seçimi kazandığı tespit edildi. Diğer liste ise 44 oyda kaldı.

Kongrede divan başkanlığını Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şube Başkanı Uğur Demirer üstlendi. Divan heyetinde ayrıca İlyas Ölmez ve Haydar Kaya görev yaptı.

Kongreye İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ile birlikte belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, il başkan yardımcıları ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, siyasi gündemi ve partinin çalışmalarını değerlendirdi. Partililer de söz alarak dilek ve temennilerini dile getirdi.

Alaca’da İsmail Çimen başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Asil Üyeler: Ali Ayhan, Bahtiyar Bek, Nevzat Bolat, Cemil Çetin, Uğur Güler, Ali Rıza Kamış, Celal Kocakan, Sami Koçak, Kenan Mazıbaşı, Tülay Öztürk, Levent Türk ve Mustafa Yener.

İl kongre delegeleri ise şu isimlerden oluştu:

İsmail Çimen, Sami Koçak, Cemil Çetin, Celal Kocakan, Bahtiyar Bek, Arap Hüseyin Kılıç, Halil Çelik, Uğur Güler, Mustafa Yener, Nevzat Bolat, Hüseyin Şimşek, Nesimi Demirer, İlyas Ölmez ve Kenan Mazıbaşı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ