Çorum Mercek Haber

Sungurlu CHP, Erayhan’la yola devam…

Sungurlu CHP, Erayhan’la yola devam…

CHP’nin İlçe Kongreleri Sungurlu İlçesi ile başladı. Sungurlu’da mevcut Başkan Ali Erayhan, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sungurlu İlçe Başkanlığı olağan kongresi yapıldı. 146 delegenin bulunduğu ve 2 adayın başkanlık için yarıştığı seçimlerde mevcut Başkan Ali Erayhan yeniden seçilerek güven tazeledi.

Özgür Çarşı Düğün Salonu’nda düzenlenen kongrenin divan başkanlığını Atatürkçü Düşünce Derneği Çorum Şube Başkanı Uğur Demirer yaparken, yardımcılığını ise Cuma Delibaş ve Salim Tunçkılıç yaptı.

Mevcut başkan Ali Erayhan ile Hamza Yarayan başkanlık için yarıştığı seçimlerde 146 delegeden 117’si oy kullandı. Seçimde Ali Erayhan 91 oy alarak yeniden ilçe başkanı olurken, diğer aday Hamza Yarayan ise 25 oyda kaldı. Seçimde 1 oy da geçersiz sayıldı.

Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir partiliyi yalnız bırakmayacağını, her zaman yanlarında olacağını söyleyen Erayhan, 1994 yılından beri CHP’nin içinde olduğunu, CHP’nin Sungurlu’da eski heyecanını tekrar kazanarak oylarını tekrar çıkaracaklarını kaydetti.

Kongreye; CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ile çok sayıda partili katıldı.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Sungurlu’da Ali Erayhan’ın başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Asil Üyeler: Abidin Sözeyataroğlu, Aydın Ersan, Canan Sabancılar, Emrah Ciritcioğlu, Fatma Zobu, Gazi Mantar, Halil Mantar, İbrahim Karaca, Necla Töker, Rabia Doğualp, Salim Tunçkılıç, Satılmış Zobu, Serpil Erbaş ve Şakir Uyanıker.

İL DELEGELERİ

İl delegeleri ise şu isimlerden oluştu:

Ali Beggi, Ali Erayhan, Ali Erdoğan, Canan Sabancılar, Cuma Delibaş, Ergülü Azlak, Hicabi Altuntaş, İbrahim Erayhan, İsmet Özkanat, Muhittin Aygar, Musa Esen, Rıza Kocamanoğlu, Salim Tunçkılıç, Satılmış Zobu, Şakir Uyanıker, Şirvan Erdoğan ve Yılmaz Sülünoğlu,

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ