Çorum Mercek Haber

“Karadağ’ın psikolojisi normal değil”

“Karadağ’ın psikolojisi normal değil”

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, basında ve sosyal medyada, hakkında çıkan “darp edildi”, “meydan dayağı yedi” şeklindeki haberlerle ilgili olarak açıklamada bulundu.

Kavuncu, eski il başkanlarından Mehmet Karadağ ile dün Cuma namazı çıkışı yaşanan

sözlü tartışma ile ilgili bazı basın yayın organları ile sosyal medyada çıkan haberleri yargıya taşıyor.

İkili arasında Binevler’de yaşanan sokak tartışması sonucu bazı yayınlarda ‘darp ve hakaret’ iddiaları ortaya atılmış, gelişmeler üzerine Milletvekili Kavuncu kısa bir açıklama yapmıştı.

Kavuncu, bugün ise hakkında gerçek dışı haber yapan yayın kuruluşları hakkında yargı yoluna başvuracağını belirttikten sonra, ‘müessif olayın özeti’ başlıklı yeni bir açıklama yaptı.

KAVUNCU’NUN AÇIKLAMASI:

Milletvekili Kavuncu, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Çorum/Merkez Binevler Tuzcular Cami çıkışında cemaat ile musafaha ve hasbihal ettikten sonra evime dönmek için aracıma ilerlediğim sırada, yaklaşık 10-15 metre ileride partimizin eski il başkanlığı görevini yürütmüş olan Mehmet Karadağ, Pınar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kazım Alpoğlu ve başka bir şahısla sohbet eden gruba ‘selam’ vererek aracıma bindim.

Tam hareket etmek üzereyken Mehmet Karadağ aracımın yanına gelerek yüksek sesle, sinirli bir şekilde (ki psikolojisinin normal olmadığı kanaatindeyim…) bir şeyler söylemeye başladı.

Aracımın camını açtığımda: Mehmet Karadağ: yapacağınızı yaptınız…, belediye başkanlığını aldınız…, niye dedikodu yapıyorsunuz… benzeri cümlelerle şahsımı itham etti.

Ben: Ne yaptım ben, ben hiçbir şey yapmadım … benzeri sözlerle yanıt verdim..

Mehmet Karadağ: Daha ne yapacaktın, yapacağını yaptın, evrakı da (31 Mart Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde Çorum milletvekilleri ve Çorum AK Parti teşkilatlarınca Sayın Cumhurbaşkanı’mıza iletilmek üzere Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’na hitaben yazılan, Mehmet Karadağ’ın belediye başkanı olması yönünde fikir birliğine varıldığına dair evrakı ben hariç herkes imzalamıştı…) imzalamadın… dedi. Kendisine, aracımda konuşmayı teklif ettim. Kabul etmedi ve akabinde “… Şerefsiz” diyerek hakaret edince, aracımdan indiğimde, orada bulunan bir vatandaşımız Mehmet Karadağ’ı aracımın yanından uzaklaştırdı.

Ben de caminin önünden ayrılarak evime geldim. Söz konusu olayla ilgili, bazı basın, yayın ve sosyal medyada çıkan haberlerin, (Darp, kavga, küfür …) gerçekle ilgisi yoktur.

Tamamen masa başı uydurma haberlerdir. İlgililer hakkında da ayrıca yasal işlem başlatılacaktır…” (Çorum Ajans)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ