Çorum Mercek Haber

Travel Turkey’de Çorum rüzgarı

Travel Turkey’de Çorum rüzgarı

Turizm sektörünün en önemli fuarları arasında yer alan Travel Turkey, bu yıl 13. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi de fuarda yerini alarak Çorum’un tanıtımının yer aldığı görselleri fuarda sergiledi. Çorum standı, Yeşilırmak Havzası Kalkınma Birliğinin mali destekleriyle hazırlandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kültür ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Şengül, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Tomuk ve çok sayıda davetlinin de katıldığı törenle açılışı gerçekleştirilen fuara ilgi hayli yoğun oldu.

1320 katılımcının yer aldığı fuarın açılışından sonra Çorum standını ziyaret eden misafirler, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’tan Çorum hakkında bilgiler aldı.

Yağbat, misafirlerine Çorum leblebisi ve leblebili kurabiye ikram etti. Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat ve İl Kültür Turizm Müdürü Sümeyra Şengül, standı ziyarete gelen misafirlerle yakından ilgilendi.

TURİZM ACENTALARINDAN ÇORUM’A YOĞUN İLGİ

5-7 Aralık 2019 tarihleri arasında 13.sü gerçekleştirilen Travel Turkey Turizm Fuarında yer alan Çorum’a turizm acentaları yoğun ilgi gösterdi. Çorum’un turizmde hak ettiği yerde olmadığının altını çizen turizm acenta sahipleri, Çorum’un turizm potansiyelinin çok yüksek olduğunu, Çorum’un turizm pastasından daha fazla pay alabilmesi ve Çorum’a daha fazla turist gelmesi için Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi’nin yapacağı çalışmalarda yer almak istediklerini belirtti.

İLK GÜN ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

13. Travel Turkey Turizm Fuarında Çorum standına ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Gelen misafirlerle yakından ilgilenen Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Şengül ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Tomuk, misafirlerine yöresel tatlardan oluşan pasta ve kurabiyelerden ikram etti, Çorum’un turizmi hakkında bilgiler verdi.

LEBLEBİ İLGİ ODAĞI OLDU

Stantta kavrulup misafirlere sıcak sıcak ikram edilen Çorum leblebisi, fuarda ilgi odağı oldu. Çorum leblebisinin lezzetini başka hiçbir yerde bulamadıklarını ifade eden ziyaretçiler, leblebi ikramından dolayı Çorum ekibine teşekkür etti. Ziyaretçiler, sıcak leblebi alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, ziyaretçilere kendi elleriyle sıcak leblebi ikramında bulundu. 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ