Çorum Mercek Haber

“Afet evleri için gereken yapılacak”

“Afet evleri için gereken yapılacak”

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Afet Evlerini ziyaret etti.

Çorum’un tüm mahallelerini gezen ve vatandaşların taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan ve Afet Evleri diye bilinen bölgeye giderek vatandaşlarla sohbet etti.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Başkan Yardımcılar, Belediye Meclis Üyeleri, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe ve birim müdürleri ile Afet Evleri bölgesine giden Başkan Aşgın, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Çorum’da hizmet gitmeyen nokta bırakmayacaklarını belirten Başkan Aşgın, “Şehrimizin merkezinden en uzak sokağına kadar her noktaya hizmet götürmek için çaba sarf ediyoruz. Göreve geldiğimizde hiçbir mahalleyi diğerinden ayırmayacağımıza söz verdik. Bu zamana kadar da bunu başardık. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. Çorum’un en uzak yerlerinden birinde Afet Evleri diye bilinen yere geldik. Burası geçmiş yıllarda Eskiköy’de meydana gelen heyelanın ardından devlet tarafından yaptırılan bir yer. Muhtarımız Hasan Kızıltepe bu bölgede de bazı eksikliklerin olduğunu bizlere bildirdi. İl Başkanımız, ilçe başkanımız, belediye başkan yardımcımız, birim müdürlerimizle buraya gelerek hemşehrilerimizin sorunlarını yerinde görmek istedik. Vatandaşlarımızın talep ettikleri konularda gerekli çalışmaları yapacağız. İmkanlarımız doğrultusunda da ne yapılması gerekiyorsa yapmaya çalışacağız” dedi.

Eskiköy’den seneler önce gelerek Afet Evleri’nde kalmaya başlayan vatandaşlar ise Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a, İl Başkanı Yusuf Ahlatçı ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’a ziyaretten dolayı teşekkür etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ