Çorum Mercek Haber

PATAVATSIZ MÜDÜR!

PATAVATSIZ MÜDÜR!

Sungurlu İlçe Özel İdare Müdürü Erol Erkoç’un sosyal medyada yaptığı paylaşımlar büyük tepki çekiyor.

Sungurlu İlçe Özel İdare Müdürü Erol Erkoç, 657’ye tabi devlet memuru olduğunu unutarak sosyal medya hesabından CHP ve İYİ Parti Liderlerine hakaretler yağdırdı.

Erkoç, sosyal medya hesabından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP’li belediyeler hakkında paylaştığı hakaret ve aşağılayıcı mesajları yüzünden Çorum’da siyasi tartışmalara neden oldu.

Çirkin ve bir devlet memuruna yakışmayan paylaşımlarıyla nefret uyandıran Erkoç’un, muhalefet partisi liderlerine hakaret etme gücünü nereden aldığı merak ediliyor.

657’ye tabi devlet memuru olduğunu unutan ve partizanca tutumlar içerisine giren Sungurlu İlçe Özel İdare Müdürü Erol Erkoç’un paylaşımları, halkı ayrıştırma, kin ve düşmanlığa sevk etme, yasaları hiçe sayma, halk arasında karışıklığa sebep olma gibi yasal suçları kapsarken, şu ana kadar yetkili mercilerin harekete geçmemesi ise halk arasında farklı algılanmalara neden oldu.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR:

Erol Erkoç’un paylaşımlarından bazıları şu şekilde:

“Erdoğan ile televizyonda tartışmak istiyormuş. İyi de nerde görülmüş Erdoğan’ın beyni olmayan biriyle tartıştığı…”

“CHP’nin altı okunun geldiği son durum: 1- yalancılık, 2- kumpascılık, 3- tembellik, 4- hırsızlık, 5- faşistlik, 6- terör sevicilik.”

“Meral hanım, ben de merak ediyorum size parti kurmayı kim söyledi. Seçimlerde Fetö, Hadeppkk ve CHP ile ittifak etmeyi kim söyledi?”

BU ADAM NE İŞ YAPAR

Erkoç’a ilk tepki İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’dan geldi.

Özsaçmacı, “Haddini bilmez Sungurlu Özel İdare Müdürü denen müptezel, pis yerlerde adıllanıp, cerahatli beyninde dolaşan çirkin dünyasını yansıtmış. Bu şahıs ne iş yapar” dedi.

“ALLAH AKIL-FİKİR VERSİN”

Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner ise Özel İdare Müdürü Erol Erkoç’u akılsızlıkla itham ederek şu kelimeleri paylaştı: “Allah akıl fikir verirken bizim özel idare müdürü dizilere vermiş kendisini. İdarecilik böyle yapılmaz diriliş Erol efendi. Köyler hizmet alamıyor, karşılarında muhatap bulamıyor. Bürokrasiye biraz daha ciddiyet gerekiyor.’’

“ALEVİLERİN EVLERİNE İŞARET KOYANLARLA AYNI ZİHNİYETTİR”

Öte yandan CHP Çorum Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz ise “İzmir’de Alevilerin evlerine işaret koyan zihniyetle bu nefret dolu yazıları yazanlar arasında hiç bir fark olmadığına eminim. Kendi koltuklarının bekasını CHP’lilere,  Atatürkçülere ve Alevilere küfretmekte görenlerin sığınaklarının iktidar partisi olması çok üzücü. Çünkü bu söylemlerin sahiplerine iktidar kol kanat gerdiği sürece ne Alevilik, ne Atatürkçülük hakkında söylediklerinde hiç bir samimiyetlerinin olmadığının ispatıdır. Sadece oy devşirmek için yapılan bu saygısızlığa halkımız her zaman haddini bildirmiştir.

Bu yazıyı yazan kişi Ak Parti Çorum Milletvekili ile parti toplantısında partili gibi yer kapan Sungurlu İl Özel İdaresi Müdürü’’

“FETÖ’NÜN YAVRUSU SANA KİM NE VAAT ETTİ”

İYİ Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız da “Sungurlu Özel İdare Müdürü Erol Erkoç denen müptezel, sen kimsin kendini ne sanıyorsun. Sana kim ne vaat etti de Sayın Genel başkanıma laf konuşuyorsun’’ ifadesini kullandı.

EROL ERKOÇ’UN HAKARET DOLU PAYLAŞIMLARI:

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ