Çorum Mercek Haber

Hakverdi ve Yollu’ya Şahiner’den sıcak karşılama

Hakverdi ve Yollu’ya Şahiner’den sıcak karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Çorumlu hemşehrilerimiz Ali Haydar Hakverdi ve Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı İbrahim Yollu, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i ziyaret etti.

Başkan Şahiner, Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ve Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı İbrahim Yollu’yu makamında ağırladı.

Konuklarını sıcak bir şekilde karşılayan Başkan Abdulkadir Şahiner, “Böyle güzel dostlarımızın bizleri makamımızda ziyaret etmeleri bizleri onurlandırıyor. Kendileriyle eskiye dayanan bir dostluğumuz var. Sayın Milletvekilimize ve Dernek Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ve Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı İbrahim Yollu’yu belediye girişinde karşılayarak, Belediyeyi gezdirdi. Ziyaret sonrası Başkan Şahiner, milletvekili ve dernek başkanına çeşitli hediyeler takdim etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ve Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Başkanı İbrahim Yollu da, “Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Başkanımızın Sungurlu’ya yaptığı güzel çalışmalarından dolayı kendisini tebrik etmek istedik” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ