Çorum Mercek Haber

Belediye 610 yaşlının evini temizliyor

Belediye 610 yaşlının evini temizliyor

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim  Aşgın, 12 kişiden ve 6 ekipten oluşan personelle 455 hanede toplam 610 yaşlıya ev temizliği hizmeti verdiklerini bildirdi.

Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü, yaşlı bakım ev temizliği hizmetini aralıksız sürdürüyor.

Belediye Başkanı Aşgın, “Yaşlılar bir toplumun manevi direği ve temelleridir. Onlar hayatları boyunca gençlerin yetişmesi için çaba sarf etmiş, ömürlerini kendilerinden sonraki nesillere daha güzel bir dünya bırakmak için harcamışlar. Bu bakımdan toplumun temelinde harçları bulunan yaşlılara hürmet dini olduğu kadar vicdani ve insani bir görevdir” dedi.

Yaşlı bakım ev temizliği hizmeti hakkında bilgiler veren Aşgın, “12 kişiden oluşan personelimiz 6 ekip halinde çalışıyor. Günde 12 ev temizliği yapılıyor.  Ayda ortalama 250 evin temizliğini yapıyoruz, siliyoruz, süpürüyoruz, yıkıyoruz, bir evin temizliği için ne gerekiyorsa personelimiz bu gayretle çalışıyor. Belediyemize müracaat eden ve talepleri uygun görülen 455 hanemizde 610 yaşlımıza hizmet veriyoruz. Temizlik hizmetimiz 65 yaş üzeri ve bakacak kimsesi olmayan yaşlılarımızı kapsıyor. Yardım talebinde bulunmak isteyen yaşlılarımızın Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze başvurmaları yeterli olacaktır” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ