Çorum Mercek Haber

Ortaköy’de tedbirler üst seviyede

Ortaköy’de tedbirler üst seviyede

Ortaköy Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı aldığı tedbirleri hassasiyetle uyguluyor.

Hastalığın yayılmasının önüne geçmek ve halkın sağlığını korumak amacıyla üst seviyede tedbirler alan Ortaköy Belediyesi, işi sıkı tutarak virüse geçit vermemenin çabası içerisinde.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, birinci önceliklerinin halkın sağlığını korumak olduğunu belirterek, “Ortaköyümüzde altyapı ve üstyapı çalışmaları yoğun bir tempoda devam ederken, ekiplerimiz pandemi salgınına karşı da çalışmalarını sürdürüyor. Virüs belasından bir an önce kurtulmak ve eski normal yaşantımıza dönmek için birlik ve beraberlik içinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Salgın dönemini hasarsız bir şekilde atlatmak için bir dizi tedbirler almış bulunuyoruz. Belediye Zabıta ve dezenfekte ekiplerimiz gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Bizler de diğer kurumlarla işbirliği içinde denetim ve bilgilendirme çalışmalarına katılıyoruz.

Halkımızın sık kullandığı umuma açık parklar, pazar yeri, piknik alanları, işyerleri, taksi ve minibüs durakları ve benzeri yerlerde hem vatandaşlarımızı bilgilendiriyor, hem de uyarılarda bulunuyor, dezenfekte çalışmaları yapıyoruz.

Halkımızdan en büyük beklentimiz özellikle maske, sosyal mesafe ve hijyen kurullarına harfiyen uymalarıdır. Birlik ve beraberlik içinde bu zorlu sürecin üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ