Çorum Mercek Haber

Çorumlu mobilyacılardan TÜYAP çıkarması

Çorumlu mobilyacılardan TÜYAP çıkarması

Çorum Mobilyacılar Odası üyeleri, İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen 22. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarına katıldı.

İstanbul Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen İNTERMOB 2019 “22. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı” sektörün öncü firmalarını bir araya getirdi.

Her iki sektör açısından çok önemli olan fuarlarda, Asya ve Avrupa’daki öncü firmalar yeni ürünleri sergiledi.

Çorum Mobilyacılar Odası’nın düzenlediği fuar gezisine katılan Çorumlu imalatçılar, sektör eğilimlerinin belirlendiği fuarda sergilenen son teknoloji makineleri ve sektörlerindeki yenilikleri gözlemleme fırsatı buldular. Fuar gezisine katılan Çorum Mobilyacılar Odası üyeleri, sektörel gelişmeleri yakından görme fırsatı buldular.

“FUARLARI ÖNEMSİYORUZ”

Mobilya sektörünün her geçen gün daha da gelişerek yenilendiğini ifade eden Çorum Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç; ”Ağaç İşleme Makineleri, Mobilya Yan Sanayi Aksesuarları, Orman Ürünleri gibi son teknoloji makineleri ve sektördeki yenilikleri fuara katılan üyelerimiz ile birlikte yerinde gördük. Bu tür organizasyonları, sektörümüzdeki gelişmeleri takip etmek ve buna göre işlerimizi geliştirmek açısından çok önemli buluyoruz. Son derece yararlı bir organizasyon oldu. Çorum Mobilyacılar Odası olarak bütün fuarlara katılım sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Amacımız esnafımızın gelişen mobilya sektöründen geri kalmamalarını sağlamak. Bu anlamda İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen 21. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’na oda ve üyelerimiz olarak katılım sağladık. Çok verimli bir fuar oldu” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ