Çorum Mercek Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çorum heyetine sıcak ilgi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çorum heyetine sıcak ilgi

AK Parti Çorum heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM eski Başkanı Binali Yıldırım ve  İçişleri Bakanı Sülayman Soylu ile birlikte meclis binası önünde Türk bayrağı açarak Mehmetçiğe destek mesajı verdiler.

Çorum AK Parti heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte meclis önünde Türk bayrağı açtı.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, teşkilat yöneticileri ve ilçe belediye başkanlarından oluşan heyet, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ziyaret ederek, Çorum’un taleplerini iletti.

AK Parti’nin TBMM’deki Grup Toplantısı’na katılan Çorum heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinledi ve tezahüratta bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Eski Başkanı Binali Yıldırım ve  İçişleri Bakanı Sülayman Soylu ile birlikte meclis önünde Türk bayrağı açan Çorum heyeti, Mehmetçiğe destek mesajı verdi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatçı sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, “Birlikte her zaman Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve devletimizin yanındayız. TBMM AK Parti Grup Toplantımız akabinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile tüm teşkilatımızla birlikte Barış Pınarı Harekatı’nda ülkemizin ve milletimizin huzuru, güvenliği, dirliği ve birliği için destan yazan Mehmetçiğe selam gönderiyoruz. Allah Kahraman Türk Ordumuzu muzaffer eylesin” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ