Çorum Mercek Haber

Fuarda 160 firma stant açtı

Fuarda 160 firma stant açtı

Hitit Fuar ve Festivali bünyesinde açılan sanayi fuarında birçok ürün ve hizmet sergileniyor. Fuara Çorum ve bölge illerden yoğun katılım yaşanıyor.

36. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında düzenlenen Sanayi ve Ticaret Fuarı açıldı. Fuar, Atlas Fuarcılık şirketi tarafından organize ediliyor.

Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi’nde açılan fuara farklı sektörlerden 160 firma katıldı.

Fuar açılışı sırasında Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Özbayram birer konuşma yaptı.

Çorum’un Kadeş anlaşmasının imzalandığı şehir olduğunu hatırlatan Başkan Halil İbrahim Aşgın, bu şehrin dünyaya ilk yazılı barış anlaşmasını armağan ettiğini ifade etti.

TSO Başkan Yardımcısı Mustafa Özbayram ise, ticari ilişkilerin gelişmesine katkı sağlayan organizasyonların başında en iyi promosyon ve pazarlama araçları olan fuarların geldiğini belirtti.

Açılışa Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve davetliler katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri ve davetliler stantları tek tek gezdi.

Stantta yer alan ürünler katılımcıların dikkatini çekti. Fuar, 21 Temmuz’a kadar açık olacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ