Çorum Mercek Haber

Kaya’dan şehit polisin mezarına ziyaret

Kaya’dan şehit polisin mezarına ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Mecitözü İlçesinin Kozören Köyü’nde şehit polis memuru Muharrem Ünlü ve yakın dostu Muharrem Kilis’in mezarını ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Mecitözü İlçe ziyaretinin ardından Kozören Köyü’ne ziyaret etti.

Köylülerle bir süre sohbet eden Kaya, mezarlığı ziyaret ederek, öğretmen olarak atanamadığı için polis memuru olmak zorunda kalan ve 11 Mayıs 2011 tarihinde Şırnak’ta şehit düşen polis memuru Muharrem Ünlü ile yakın dostu Muharrem Kilis’in mezarını ziyaret ederek dua okudu.

Kaya, “bu ülkede Muharrem Ünlü gibi 700 bin Muharrem var. Atanmayı bekliyorlar. Yıllarca okuyup öğretmen oluyorlar ancak atanamadıkları için ya işsiz kalıyorlar, ya da başka mesleklere atılıyorlar. Polislik kutsal bir meslektir. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Buradan bir kez daha şehit yakınlarımızın acısını paylaşıyoruz” dedi.

Kaya ayrıca 2014 yılında vefat eden arkadaşı Muharrem Kilis’in de mezarı başında dua etti.

Kaya’ya Kozören Köyü ziyareti sırasında; CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, İlçe Belediye Başkanı Veli Aylar, İlçe Başkanı Ahmet Bilgin, il genel ve belediye meclis üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Çorum Şube Başkanı Uğur Demirer ile bazı parti yöneticileri de eşlik etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ