Çorum Mercek Haber

Çiğdem Anaokulu, minikleri bekliyor

Çiğdem Anaokulu, minikleri bekliyor

Çorum Çiğdem Anaokulu, minik öğrencilerin hizmetine başladı.

Bahçelievler Mahallesi Dumlupınar 8. Sokak No:2 adresinde bulunan Çiğdem Anaokulu, 160 öğrenci kapasiteli olacak.

Şu an için 20 öğrenci ile hizmete başlayan anaokulunda kayıt işlemleri devam ediyor.

Daha önce engelliler için eğitim-öğretim hizmeti veren, geçtiğimiz dönem de Salim Akaydın İlkokulu ek binası olarak faaliyette bulunan bina, devlet bünyesinde anaokulu olarak düzenlendi.

Okulun kurucu müdürlüğüne ise Berat Tansu Yılmazer getirildi.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, Okul Müdürü Berat Tansu Yılmazer’i ziyaret ederek okulun mevcut durumu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Müdür Yılmazer, Milli Eğitim Bakanlığına ait binanın bağımsız anaokulu olarak düzenlendiğini, 20 öğrenci ile hizmete başladıklarını ancak kayıtların devam ettiğini, 160 öğrenci kapasitesinin bulunduğunu, sınıfların 10 ile 20 öğrenci arasında olacağını belirterek, minik öğrencilere hijyenik, kaliteli ve sıcak bir ortamda hizmet vereceklerini açıkladı.

Sabahçı öğrenciler için saat 08.00 – 13.00, öğlenci öğrenciler için 12.30 – 17.30 arasında hizmet verileceğini, sabahçılar için kahvaltı, öğlenciler için öğle yemeği imkanı sağlandığını bildiren Yılmazer, Eylül ayı itibariyle 36 ayını dolduran çocukların kaydını aldıklarını, 69 aylık olan çocuklara kadar kayıt kabul ettiklerini söyledi.

Yılmazer, oyun odası, tuvalet-lavabo gibi bölümlerin de mevcut olduğunu kaydetti.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, okul binasının hayırlı-uğurlu olmasını dileyerek, velileri anaokulunun imkanlarından yararlanmaya davet etti.

Veliler, okul müdürlüğüne (0364) 221 38 48  nolu telefondan ulaşarak bilgi alabilecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ