Çorum Mercek Haber

Seyfe’de muhabbet dolu gün

Seyfe’de muhabbet dolu gün

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ile Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Merkez Seyfe Köyü’nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, köy halkı ile birlikte kahvaltı yaptı.

Vali Çiftçi ve Başkan Aşgın, Seyfe Köyü’nde Kırklar Türbesi’ni ziyaret ederek dua etti.

Çorum Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile Sefe Köyü ve Yeni Hayat Barajı gezisi düzenlendi.

Geziye; Vali Mustafa Çiftçi ve eşi Azime Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve eşi Feyza Aşgın, Kent Konseyi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve bazı davetliler katıldı.

Kırklar Türbesi’nde bulunan yemekhanede köylülerle birlikte kahvaltı yapan Vali Çiftçi ve Başkan Aşgın, kahvaltının ardından Alevi dedesinin yaptığı duaya eşlik etti.

Vali Çiftçi, Başkan Aşgın ve beraberindekiler daha sonra Kırklar Türbesi’ni ziyaret ederek dua etti.

Seyfe Köyü Muhtarı Ali Görücü’nün daveti üzerine gerçekleştirilen program sırasında Çorum Belediyesi tarafından türbe içerisinde yaptırılan tadilat ve düzenleme çalışmalarının yanı sıra İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan yolda incelemeler yapıldı.

Kırklar Türbesinde düzenlenen törende ise Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Kent Konseyi Başkanı Şaheyte Uçar ve Köy Muhtarı Ali Görücü birer konuşma yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Köylülerle sohbet eden Çiftçi ve Aşgın, hem sorunları dinledi, hem de bu güzel buluşma için emeği geçenlere teşekkür etti.

Program sırasında Kent Konseyi Üyesi Firdevs Yalçın da babası Borani’nin şiirlerinden örnekler sundu.

Basın camiasının ve müzik dünyasının sevilen ismi Yahya Çakıcı ise Vali Çiftçi, Başkan Aşgın ve beraberindeki heyete türkülerinden bir demet sundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ