Çorum Mercek Haber

Özür diledi ama yetmez…

Özür diledi ama yetmez…

Çirkin ve hakaret dolu paylaşımı ile başta Çorum olmak üzere ülke genelinde sert tepkiyle karşılaşan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş, kamuoyundan özür diledi.

Keleş’in özür dilemesi yeterli değil, görevinden de istifa etmesi, etmiyorsa da ettirilmesi gerekiyor.

AK Parti Çorum Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş, Diyanet’in Atatürk’ü anmamasını eleştirenlere, “Siz kimsiniz o. çocukları” diyerek küfür etti. Keleş, Facebook’tan yaptığı paylaşımda, “Diyanet Kemalistlere göre hutbe yapacak. Diyanet Kemalistlere göre fetva verecek. Müslüman Kemalistlere göre başını kapatacak. Müslüman Kemalistlere göre inanacak. Müslümanların helalini haramını Kemalistler belirleyecek. Buna laiklik diyeceğiz. Siz kimsiniz o. çocukları” ifadelerini kullandı.

Keleş, skandal sözleri üzerine kamuoyundan gelen yoğun tepkiler üzerine yazılı bir açıklama yaparak herkesten özür diledi. İşte Reşit Keleş’in özür açıklaması…

“Milletçe birlik beraberlik içinde yaşamamız için mücadele verdiğim herkesçe bilinir…

Türkiye ve Çorum sevdalısı bir kardeşiniz olarak sosyal medya hesabımdan uygun olmayan bir paylaşım için Türk Milletinden ve Çorumlu hemşehrilerimizden en içten kalbi duygularımla ÖZÜR dilerim.

31-08-2019 tarihinde yapmış olduğum kendimin bile uygun görmediği bir yazıyı kopyala yapıştır şeklinde paylaşmıştım yazının içeriğini o saatlerde bulunduğum ortamda gelişen bazı olaylar sebebiyle sinirlendim ve o psikolojinin etkisi ile sosyal medya hesabımdan telefonla paylaşımlarda bulundum…

Genellikle beğendiğim yazıları kopyalayarak sayfamda paylaşıyorum. Sehven yazının içeriğini incelemeden paylaşmış olduğum yazının kesinlikle hata olduğunun bilincine vararak,yapılan paylaşımın bazı arkadaşlarımı, dostlarımı ve Çorum halkının incindiğini, yorum yaptıklarını ve üzüldüklerini gördüm.

Yorum ve paylaşımların olduğunu söyleyen arkadaşların uyarısıyla takriben sosyal medya hesabımı açarak saat 23,00’da girdim. Bahsi olan o paylaşımı hemen kaldırdım. Bu vahim olay için dostlarımdan şahsen telefonla da arayarak özür diledim.

Daha sonra saat 23.30’da sosyal medya hesaplarıma giremedim.O paylaşımdan ötürü yapılan yoğun şikayetler üzerine Facebook ve Twitter hesaplarım kapatılmış. Hesaplarımı geri aldığım takdirde kendi sayfamda özür metnimi paylaşacağımı belirtmek isterim.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ