Çorum Mercek Haber

“BU NASIL BİR UTANMAZLIKTIR?”

“BU NASIL BİR UTANMAZLIKTIR?”

Türkiye Kamu Sen Çorum İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, sosyal medya hesabından Atatürk’e dil uzatan, hakaret eden ve küfürlü sözler sarfeden AK Partili Belediye Meclis Üyesi Reşit Keleş’i şiddetle kınadığını bildirerek, kendisini Türk milletinden özür dilemeye davet etti.

Sert bir açıklama yapan Selim Aydın, “Bu nasıl bir utanmazlıktır? Yazıklar olsun” ifadesini kullandı.

Selim Aydın’ın açıklaması şu şekilde:

“Ülkemizin kurucu değerlerine saygı duyanlara hakaret eden, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet ve tesis ettiği tam demokrasi sayesinde bugün bu noktada olduğunu unutan, Atatürk’ün başarılarını küçümseyen hatta yok sayan bir anlayışla etrafına zehir saçan, cehaleti, pervasızlığı, küstahlığı ile içimizi sızlatan bir paylaşımda bulunan, ilimiz belediye meclis üyesi Reşit Keleş’i şiddetle kınıyorum. Yazıklar olsun.

Bir kez daha, Anadolu’ya Türk mührünü vuran bütün vatan evlatlarına; yok olmak üzereyken bu millete iman ve inanç yükleyerek adeta küllerinden yeniden doğmasını sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına; vatanı, milleti, ülkesi ve namusu için canlarını vermekten çekinmeyen tüm gazi ve şehitlerimize minnettar olduğumuzu yeniliyorum. Onların emanetlerini kutsal bilip canımız pahasına sahip çıkacağımıza dair söz veriyoruz.

Bu vesileyle, Reşit Keleş’i çirkin ifadelerinden dolayı kınıyor, Türk milletinden özür dilemesini bekliyoruz.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ