Çorum Mercek Haber

AK Parti’den 18. yıl resepsiyonu

AK Parti’den 18. yıl resepsiyonu

AK Parti, 18. kuruluş yıldönümünü Ankara’da düzenlenen törenle kutladı.

Kutlama programına Çorum’dan da geniş katılım sağlandı.

Genel Merkezde düzenlenen resepsiyona Çorum’dan AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Temur katıldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “Bu büyük ailenin üyesi olma onuru dahi tek başına bırakılacak kutlu bir mirastır. Bu dava Ak Parti’nin 18 yılının çok daha ötesinde bir davadır” dedi.

Resepsiyonda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu kutlu çatının altından ayrılanların hiçbirinin esamesi şimdiye kadar okunmamıştır, şimdiden sonra da okunmayacaktır” ifadesini kullandı.

14 Ağustos’ta yapılması planlanan program Kurban Bayramı dolayısıyla ertelenmişti.

Etkinliğe partinin kurucu üyeleri, milletvekilleri, büyükşehir belediye başkanları, il kadın ve gençlik kolları başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Program sırasında Çorum heyeti, bakanlarla sohbet ederek hem kendilerini Çorum’a davet etti, hem de yatırımlar ve talepler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ