Çorum Mercek Haber

Vali Çiftçi, Dorukseki yangınını inceledi

Vali Çiftçi, Dorukseki yangınını inceledi

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Bayat İlçesi’nin Dorukseki Köyünde 4 evin kül olduğu yangından sonra köye giderek yerinde incelemelerde bulundu.

Yetkililerden son durum hakkında bilgiler alan Vali Çiftçi, yangınzedeleri teselli ederek gereken yardım ve desteğin sağlanacağını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Bayat İlçesine bağlı Dorukseki Köyü’nde meydana gelen yangında 4 ev kullanılamaz hale gelmişti.

Köydeki bir samanlıkta bulunan balyaların alev alması sonucu başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek çevredeki evlere yayılmış, Bayat Belediyesi’nin yanı sıra Çorum, İskilip ve Uğurludağ’dan gelen itfaiye ekiplerinin de müdahale ettiği yangında Özel İdare’ye bağlı iş makineleri de görev almıştı. Kontrol altına alınarak söndürülen yangın sonucunda 4 ev kül olurken, herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Dorukseki Köyü’nde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla görüşen Vali Çiftçi, geçmiş olsun dileklerini ileterek yaraların bir an önce sarılması için gereken çalışmaların yapılacağını söyledi.

Vali Çiftçi’ye ziyaret ve incelemeleri sırasında Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak ile İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Elvan Kaya da eşlik etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ