Çorum Mercek Haber

18 kişi yaralandı

18 kişi yaralandı

Dün Çorum’da meydana gelen trafik kazalarında 18 kişi yaralandı.

Çorum’da birkaç gündür yer yer devam eden yağmur yağışları, bazı kazaların yaşansına neden oldu.

Çeşitli ilçelerde meydana gelen kazalarda toplam 18 kişi yaralandı.

Kazalar, genellikle yağış nedeniyle meydana gelirken, bazı kazalar ise karşılıklı çarpışma sonucu gerçekleşti.

KAYGAN YOLDA KAZA: 2 YARALI

İskilip’te şiddetli yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir traktörün devrilmesi sonucu 1’i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Gece saat 02.40 sıralarında meydana gelen kazada Ş.K. isimli sürücünün kullandığı traktör, Akcasu Köyü mevkiinde yolun kaygan olması sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte devrildi.

Kazada, sürücü hafif, yolcu olarak bulunan K.F. ise ağır şekilde yaralandı.

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesine sevk edilen yaralılardan K.F. yapılan ilk müdahalenin ardından ileri tetkik ve tedavi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 3 YARALI VAR

Öte yandan İskilip İlçesi’nin Kayaağzı Köyü’nde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

M.Y. isimli şahsın kullandığı araç, Çorum istikametinden İskilip istikametine ilerlerken, Kayaağzı Köyü mevkiinde karşı istikametten gelen S.C.’nin kullandığı otomobille çarpıştı. Kazara her iki araç sürücüsünün yanı sıra yolculardan N.Y. yaralandı. Yaralılar, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. N.Y., ileri tetkik ve tedavi için Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

KIRKDİLİM’DE KAZA

Laçin İlçesi’nin Kırkdilim Köyü mevkiinde yolun kaygan olması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

E.A. isimli şahsın kullandığı araç, Kırkdilim mevkiinde havanın yağışlı olması nedeniyle yolun sağında bulunan şarampole devrildi. Kazada araçta yolcu olarak bulunan F.A. yaralandı. Yaralı, Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

ARAÇ TAKLA ATTI: 4 YARALI

Diğer taraftan Çorum merkezde G.S. isimli şahsın kullandığı otomobil, yoğun yağış nedeniyle kaygan olması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına takla attı. Kazada araç sürücüsü G.S. ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan Ş.Ş.Ş., E.B.Ş. ve A.Ş. isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar, hastanede tedavi altına alındı.

ÇOPRAŞIK’TA KAZA: 4 YARALI

Alaca’nın Çopraşık Köyü’nde kaygan yol nedeniyle bir aracın takla atması sonucu 4 kişi yaralandı.

Çopraşık Köyü’nde E.Ö. isimli şahsın kullandığı otomobil, yoğun yağış nedeniyle kaygan olması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sol tarafına takla attı. Kazada araç sürücüsü E.Ö. ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan Ş.B., M.Ö. ve A.Ö. isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar, Alaca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

SUNGURLU-BOĞAZKALE YOLUNDA KAZA: 3 YARALI

Sungurlu-Boğazkale yolunda meydana gelen kazada ise 3 kişi yaralandı.

Sungurlu istikametinden Boğazkale istikametine ilerleyen F.D. yönetimindeki araç, Salman Köyü mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağ tarafında bulunan şarampole düştü. Kazada araçta yolcu olarak bulunan S.H., Ş.Ö. ve Z.k. isimli şahıslar yaralandı. Yaralılar, Sungurlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

OĞLUNUN AYAĞINI EZDİ

Çorum merkezde meydana gelen trafik kazasında, bir baba kullandığı araçla oğlunun ayağının üzerinden geçti.

Olay, Çorum merkez Gülabibey Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 11.00 sıralarında İ.T. isimli babanın sevk ve  idaresindeki aracı sürdüğü sırada, tekeri oğlu Ö.M.T.’nin ayağının üzerinden geçti.

Yaralanan oğul Ö.M.T., hastanede tedavi altına alındı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ