Çorum Mercek Haber

Çam Yarması, Boğazkale’de çekilecek

Çam Yarması, Boğazkale’de çekilecek

Çam Yarması-2 Bitik Kardeşler, Vali Mustafa Çiftçi’nin talimatı ile Boğazkale’de de çekilecek.

Çorum’da çekimlerine Eylül ayında başlanacak olan ve Ocak ayında gösterime girmesi planlanan Çam Yarması-2 Bitik Kardeşler sinema filmi, Vali Mustafa Çiftçi’nin talimatı üzerine Boğazkale’de de çekilecek.

Film yapıcıları Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Son günlerde Boğazkale’nin Yozgat’a bağlanması tartışmaları üzerine Vali Çiftçi, sinema filminin bir bölümünün Boğazkale’de de çekilmesi talimatını verirken, film yapımcıları ise Vali Çiftçi’nin bu önerisini hemen kabul etti.

Vali Çiftçi, Boğazkale Kaymakamı Yunus Ataman’ı konuyla ilgili bilgilendirirken, Kaymakam Ataman da, film yapımcılarını Boğazkale’ye davet etti.

Bunun üzerine Boğazkale’ye hareket eden film yapımcılarını sıcak bir şekilde karşılayan Kaymakam Ataman, filmin ilçeye ayrı bir değer ve güzellik katacağını dile getirdi. Filmde özellikle Hititlerin Başkenti’nin Çorum olduğunun vurgulanmasını isteyen Kaymakam Ataman, ayrıca film yapımcılarına Boğazkale’nin tarihi ve turistik yerlerini gezdirerek, filmin çekileceği mekanlar hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Film yapımcıları ise, Çam Yarması-2 Bitik Kardeşler sinema filminde özellikle Hititlerin Başkenti’nin Çorum olduğunun vurgulanacağı sahnelerin Boğazkale’de çekilerek beyaz perdeye aktarılacağının sözünü verdiler.

Film yapımcıları ayrıca ilgi ve desteklerinden dolayı Vali Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Boğazkale Kaymakamı Yunus Ataman’a ayrıca teşekkür ettiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ