Çorum Mercek Haber

Bakan Soylu, Çorum’da trafiği denetledi

Bakan Soylu, Çorum’da trafiği denetledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kurban Bayramı öncesi Çorum’da trafik denetlemesine katılarak sürücülerle bayramlaştı.

Osmancık Trafik Denetleme noktasında vatandaşların mübarek Kurban Bayramını kutlayan Bakan Soylu, seyahat yapan vatandaşlara hayırlı yolculuklar diledi, kurallara uyulması konusunda uyardı.

İlk olarak Çorum – Ankara yolu üzerinde ve Kırıkkale’de trafik denetimlerine katılan Bakan Soylu, gece saatlerinde ise Çorum’a gelerek Osmancık bölgesindeki trafik akışını inceledi. Bakan Soylu, 43 ilin geçiş noktasında ise hem havadan, hem de karadan trafik denetimi yaptı.

Bakan Soylu’yu karşılarında gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Bakan Soylu’nun Osmancık ziyaretine; Vali Mustafa Çiftçi, Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, İl Jandarma Alay Komutanı J. Albay Abdurrahman Başbuğ, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, AK Parti Osmancık Teşkilatı, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile bürokratlar katıldı.

Bölgedeki trafik denetimleri ve alınan tedbirler hakkında yetkililerden bilgi alan Bakan Soylu, durdurulan araçların sürücüleriyle sohbet edip bayramlaştı. Sürücülerin ve yolcuların emniyet kemeri takıp takmadıklarına bakıp, kurallara uymaları konusunda uyarılarda bulunan Soylu, araçlardaki çocuklara kırmızı düdük, tişört, şapka ve oyuncak gibi çeşitli hediyeler verdi.

Yılbaşından buyana kaza oranının yüzde 12’lere kadar düştüğünü belirten Soylu, “Ölüm oranı yüzde 33 seviyesinde düşmüş. Yani bu bizim daha fazla tedbirler aldığımızı göstermektedir. Onun için cep telefonu kullanmaması gerekiyor. Herkese hayırlı bayramlar, hayırlı yolculuklar diliyorum” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ