Çorum Mercek Haber

Anılar tazelendi

Anılar tazelendi

Mecitözü İlçesi’nin Körücek Köyü’nde öğretmen olarak görev yapan Muharrem Özerdem, 35-40 yıl önce eğitim verdiği öğrencileri ile buluştu.

Duygu Öztürk ile Erdinç Olcan’ın düğün törenleri, yaklaşık 40 yıl önce aynı çatı altında eğitim gören öğretmen ve öğrencilerinin buluşmasına vesile oldu.

Körücek Köyü’nde 1980’li yıllarda görev yapan emekli öğretmen Muharrem Özerdem, düğüne katılarak dostları ve öğrencileri ile hasret giderdi.

Bir zamanlar görev yaptığı, şimdi ise kooperatif binası olarak kullanılan okulun hemen yanıbaşında bulunan parkta düzenlenen kır düğünü, sürpriz buluşmalara zemin hazırladı.

Yaklaşık 40 yıl önce kendilerine eğitim veren öğretmenlerini gören gençler, okul binası önünde hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı ölümsüzleştirdi.

Çeşitli mesleklerin sahibi olan ve her biri farklı illerde bulunan öğrencileri ile anılarını tazeleyen emekli öğretmen Muharrem Özerdem, okul bahçesini ve binayı inceleyerek aradaki değişikliği değerlendirdi.

Minik öğrencilerinin büyüdüğüne, çeşitli mesleklere atıldıklarına, evlendiklerine ve çoluk-çocuk sahibi olduklarına, hatta çocuklarının da evlenme çağına geldiğine tanık olan Muharrem Özerdem, duygu dolu anlar yaşadı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ