Çorum Mercek Haber

Başkan Aylar, kamp izlenimlerini paylaştı

Başkan Aylar, kamp izlenimlerini paylaştı

CHP’li Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, Afyonkarahisar’da düzenlenen kampa edindiği bilgi ve izlenimlerini parti teşkilatı ile paylaştı.

Veli Aylar, geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar’da genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetim Kampı’nda edindiği bilgileri ve aldığı tavsiyeleri CHP Çorum İl Örgütü, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Belediye Meclisi Üyeleri ile  paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü, il genel meclisi üyeleri ve belediye meclisi üyeleri, bir araya gelerek, CHP Yerel Yönetim Kampı’nda edinilen bilgi ve alınan tavsiyeleri değerlendirdi.

Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, Afyonkarahisar’da Cumhuriyet Halk Partisi yerel yönetim kampına katılmıştı. Aylar, toplantıda gerçekleştirdiği konuşmada Mecitözü’ne yönelik plan ve projelerinden yola çıkarak, yerel yönetimlerde başarılı olmanın daha büyük başarıları da beraberinde getireceğine inandığını ve tüm Türkiye’de 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde elde edilen büyük başarıyla yetinilmemesi gerektiğini söylemişti.

Burada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile de görüşme imkanı bulan Veli Aylar, Mecitözü ve Çorum’daki çalışmalar ve mevcut durum hakkında bilgi vermişti.

Değerlendirme toplantısının ardından bir açıklama yapan Aylar, “Belediyecilik anlayışımızın tüm parti arkadaşlarımız ve organlarınca halka en doğru şekilde anlatılması konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Sayın İl Başkanımız Hasan Eray Tüfekçi’ye, Merkez İlçe Başkanımız İsmail Kalender’e, İl Genel Meclis Üyelerimize, Belediye Meclis Üyelerimize, Gençlik Kolları Başkanımıza, Kadın Kolları Başkanımıza ve tüm arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ