Çorum Mercek Haber

Elindeki silahla caddeyi birbirine kattı

Elindeki silahla caddeyi birbirine kattı

Çorum’da S.Ç. isimli vatandaş, elindeki silahla Bahabey Caddesini birbirine kattı.

Önce yaşı küçük bir kız çocuğuna silah çeken şahıs, daha sonra silah sesi üzerine olay yerine gelen polislerden kaçtı.

Olay, Bahabey Caddesindeki Yeşil Fırın karşısında meydana geldi. İddiaya göre, S.Ç. isimli şahıs, caddede bulunan Yeşil Fırın karşısında elindeki silahıyla önce yaşı küçük olan H.M. isimli bayanın kızı olan R.B.E .isimli kız çocuğuna silah çekti. Ardından havaya ateş eden S.Ç., ihbar üzerine gelen polis ekiplerinden kaçtı. Polis ekipleri ile S.Ç. arasında kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamaca sonrasında S.Ç. cadde üzerindeki işyerlerinden birinde yakalandı. Yakalanan S.Ç.’nin üst aramasında, bir ruhsatsız tabanca ve takılı vaziyetteki şarjör içerisinde 2 adet fişek ele geçirildi.

Yakalanan S.Ç., ekiplere zorluk çıkartarak, polislere kafa atmaya çalıştı. Polislere ve devlet büyüklerine küfür ve hakarette bulunan S.Ç., Polisler tarafından etkisiz hale getirildi. Ekip arabasının nezarethane kısmına konulmaya çalışılan şahıs, buraya da tekme atarak zarar verdi.

Şüpheli S.Ç., Bahçelievler Polis Merkezi Amirliğine götürülerek, burada hakkında gerekli işlemler başlatılırken, H.M. isimli kadın kızı olan R.B.E. isimli yaşı küçük kızına da silah çeken S.Ç.’den şahıstan davacı ve şikayetçi oldu. (Leblebi TV)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ