Çorum Mercek Haber

Hitit Fuar ve Festivali ihalesi tamam

Hitit Fuar ve Festivali ihalesi tamam

Geleneksel olarak düzenlenen ve Çorum’un en büyük organizasyonlarından birisi olan, fakat son yıllarda ara verilen Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali, kaldığı yerden devam edecek.

Fuar ve festival etkinliklerinin organizasyon ihalesi yapıldı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yaptığı açıklamada; “Uzun süre ara verilen Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali’nin 12-14 Temmuz tarihleri arasında 36.’sını gerçekleştireceğiz. Adaylık dönemimizde festivali tekrar yapacağımızı söyledik, sözümüzü tutarak bugün ihalesini yaptık. Görüşmelerimiz ve değerlendirmeler sonucunda inşallah hemşehrilerimize güzel bir program sunacağız. Festivalimizin hemşehrilerimiz arasında birlik ve beraberliğe katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum. Hitit Fuar ve Festivalin hemen ardından ülke ve toplum tarihimiz açısından bir milat noktası olan 15 Temmuz Milli Birlik Günü anma etkinlerimizi gerçekleştireceğiz. Tüm etkinliklerimize hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Çorum Belediyesi Hizmet Binası 5. katta bulunan ihale salonunda Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın başkanlığında gerçekleştirilen ihalede, Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali organizasyonu için 6 firma teklif verdi. İhale gerekli incelemeler yapıldıktan sonra onaylanacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ