Çorum Mercek Haber

“Bu bayram ben de trafik polisiyim”

“Bu bayram ben de trafik polisiyim”

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Çorum merkez ve ilçelerde trafik tedbir ve denetimlerini yerinde inceledi.

Ramazan Bayramı nedeniyle yoğunlaşan trafik denetimlerine katılmak üzere Çorum’a gelen Uzunkaya, sürücülerin ve halkın bayramını kutlayarak, dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bazı uyarılarda bulundu.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve diğer yetkililerden Çorum’daki trafik denetimleri ve alınan tedbirler hakkında bilgi alan Genel Müdür Uzunkaya, denetimlere bizzat katılarak çocuklara şapka, kırmızı düdük ve trafik karnesi verdi.

HATALI SÜRÜCÜYE KIRMIZI DÜDÜK

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Vali Mustafa Çiftçi ile birlikte bayramda alınacak trafik tedbirlerini yerinde incelerken, polis uygulama noktasında yoldan geçen vatandaşların bayramını kutladı. Uzunkaya çocuklara “Bu Bayram Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük” projesi kapsamında kırmızı düdük, şapka ve tişört dağıttı.

Bayramda yaşanan trafik yoğunluğu sebebiyle sürücülere emniyet kemerlerini takmaları konusunda uyarılarda bulunan Uzunkaya, çocuklarla da sohbet ederek, anne ve babalarını trafik kurallarına uymaları konusunda uyarmalarını istedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ