Çorum Mercek Haber

Şehitlere vefa…

Şehitlere vefa…

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Osmancık’ta mezarı başında anıldı.

Osmancık’ta Ramazan Bayramı öncesi şehitlik ziyareti düzenlenerek, dualar edildi. Protokol mensupları ilk olarak şehit ailelerinin bayramını kutladı.

Osmancık’ta bayramlaşma programı Asri Mezarlıkta bulunan şehitlik ziyareti ile başladı.

Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Garnizon Komutanı Ast. Mücahit Yıldırım, Osmancık Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun, Jandarma Komutanı Tevfik Kara, Osmancık Müftüsü Dr. Eyyup Aydın, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, daire ve kurum müdürlerinin katıldığı ziyarette Osmancık Müftüsü Eyyup Aydın ve Turan Sekili tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak şehitler için dualar edildi.

Şehitlik ziyaretinin ardından Öğretmenevi’nde kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaşma programı düzenlendi.

Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, kamu görevlilerinin ve vatandaşların bayramını kutladı. Alkan, “Ramazan Bayramı dolayısıyla burada düzenlediğimiz bayramlaşma törenine hepiniz hoş geldiniz. Ailenizle, akrabalarınızla, dostlarınızla mutlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi diliyorum. Bayramlarımız birlik ve beraberlik açısından dost ve akrabaların görüşmesi açısından son derece anlamlı ve dinimizin de en güzel iki gününden birisidir. Allah ülkemize milletimize her günü bayram yaşatsın, milletimiz birlik ve beraberlik içinde nice nice bayramlar yaşasın. Sizlere de ailenizle birlikte güzel bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Öğretmen Evinde düzenlenen bayramlaşmanın ardından Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın ve Şehit Astsubay Mustafa Ayna’nın ailesi ziyaret edildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ