Çorum Mercek Haber

Yeni Çorumspor’un adı değişiyor

Yeni Çorumspor’un adı değişiyor

Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, dernekleşme adına kuruluşunu tamamladıkları Çorum Futbol Kulübü’nün 13 Aralık Cuma günü yapılacak olan ilk genel kuruluna tüm Çorumluları ve tüm mülki amirleri, siyasi parti temsilcilerini davet etti.

Başkan Özcan, şehrin markası konumuna getirmeye çalıştıkları Çorum Futbol Kulübü’nün resmi işlemlerinin tamamlandığını ve Cuma günü saat 14.00’de Turgut Özal Konferans Salonu’nda yapılacak olan ilk genel kurulunun kulübe sahiplenme adına son derece önemli olduğunu söyledi.

Genel Kurula Vali, Belediye Başkanı, Milletvekilleri, tüm mülki amirleri tüm siyasi parti başkanlarını, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odaları Birliği Başkanlarını tüm sivil toplum kuruluşlarını davet eden Başkan Özcan, “İlk Genel Kurul’da verilecek fotoğrafın şehrin kulübü sahiplenmesi adına son derece önemli.

Bu şehrin markası olması için büyük çaba gösterdiğimiz bu kulübe sahip çıkmak ve destek verdiğini göstermek için Çorum’un tüm katmanlarını salonda görmek istiyoruz. İnanıyorum ki bizim bu davetimize duyarsız kalınmayacak ve Çorum bu kulübüne sahip çıkacaktır” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ