Çorum Mercek Haber

Rektör Öztürk, Kuzey Kampüsünü inceledi

Rektör Öztürk, Kuzey Kampüsünü inceledi

Hitit Üniversitesi’nin yeni rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Kuzey Kampüsünde yer alan birimleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Genel Sekreter Erdal Kanık, Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanı Hasan Baylavlı ile Hitit Üniversitesi teknik heyetinde hazır bulunduğu incelemelerde Rektör Öztürk, ilk olarak Kuzey Kampüsünde yer alan Hitit Üniversitesi Bilimsel Teknik Uygulama Araştırma Merkezi’ni (HÜBTUAM) ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında HÜBTUAM bünyesinde bulunan laboratuarları gezerek bilgiler alan Rektör Osman Öztürk, ülkelerin gelişmişlik seviyelerinin belirlenmesinde sahip oldukları teknoloji, ürettikleri bilim ve yaptıkları araştırma-geliştirme çalışmalarının büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Kalkınmada önemli bir rol oynayan nitelikli ve katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesine dikkat çeken Rektör Öztürk, “Hitit Üniversitesi olarak omuz omuza vererek, taş üstüne taş koyarak güçlü Türkiyemiz için başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirlenen 2023 vizyonu doğrultusunda olmak üzere ülkemizin daha da gelişmesi ve büyümesi adına tüm altyapımız ve imkanlarımızla tüm gayretimizle çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz” dedi.

Rektör Öztürk, HÜBTUAM ziyareti sonrasında Mühendislik Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi ile Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezine kısa ziyaretler gerçekleştirdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ