Çorum Mercek Haber

Okul yanında, yola sıfır… göz göre göre tehlike!

Okul yanında, yola sıfır… göz göre göre tehlike!

Sungurlu İlçesi’nin Fatih Mahallesi’nde okul yanında bulunan çay kenarının yol ile sıfır olması, çocuklarını okula gönderen aileleri tedirgin etmeye devam ediyor.

Sungurlu’nun en büyük mahallesi olan Fatih Mahallesi’nde Fatih Ortaokulu’nun hemen bitişiğinde bulunan DSİ’nin sorumluluğundaki çay kenarı, yola sıfır olması ve korkuluk bulunmaması nedeniyle tehlike saçıyor.

VATANDAŞ DİKEN ÜSTÜNDE…

Çocuklarını okula gönderen aileler, her gün diken üstünde olduklarını belirterek, yetkililerden biran önce buraya bir önlem alınmasını istedi.

Kış ayına girmeden DSİ ve Belediye’nin her hangi bir taşkına sebep olmaması için temizlik çalışmasını yaptığını, çayın daha derinleştirildiğini söyleyen vatandaşlar, tehlikenin daha da artığını ifade ettiler.

OTOMOBİL UÇTU, KADIN ÇAYA DÜŞTÜ

Herhangi bir önlemin alınmadığı çay kenarında daha önce bir otomobil uçtuğunu, akşam saatlerinde ise bir vatandaşın çaya düşerek yaralandığını söyleyen vatandaşlar, daha fazla canın yanmaması için önlem alınması gerektiğini söylediler.

ÇAY DSİ’YE AİT, BELEDİYE MÜDAHALE EDEMİYOR

Geçtiğimiz günlerde Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, mahalle muhtarları ile bir toplantı yapmış, Fatih Mahallesi Muhtarı Murat Panlıoğlu’da çay kenarının büyük bir tehlike arz ettiğini belirterek, biran önce çay kenarına korkuluk yapılmasını istemişti.

İstek üzerine Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, çay kenarının DSİ’ye ait olduğunu, kendilerinin buraya müdahale edemediğini söylemişti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ