Çorum Mercek Haber

Senin için o kupa Çorum’a geldi

Senin için o kupa Çorum’a geldi

Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan, Kocaelispor ile deplasmanda oynanan maçta kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yuman taraftar Sinan Yıldız’ın mezarını ziyaret etti.

Aldıkları şampiyonluk kupasını Sinan Yıldız’ın mezarına götüren Fatih Özcan, mezarın üstüne şampiyonluk kupası, takım forması ve çiçek koyarak dua etti.

Özcan ve ekibinin bu davranışı, Yeni Çorumspor taraftarları arasında taktirle karşılandı.

Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, Kocaelispor ile deplasmanda oynanan maçta kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yuman taraftar Sinan Yıldız’ın mezarını ziyaret etti.

Vefatının ardından Kulüp Başkanı Fatih Özcan, Sinan Yıldız’ın evlatlarına verdiği sözü tutarak kupayı mezarlığa götürdü.

Kulüp Başkanı Fatih Özcan beraberinde Sportif Direktör Hamit Işık, Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ercan ile birlikte Yıldız’ın mezarının üstüne şampiyonluk kupası ve takım forması ve çiçek koyarak dua etti.

Hatırlanacağı üzere Çorumspor taraftarları ve futbolcular, Sinan Yıldız’ın cenaze töreni sırasında “senin için o kupa Çorum’a gelecek” demişti. O kupa Çorum’a geldi, merhum Sinan Yıldız’ın mezarı başına konuldu…

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ