Çorum Mercek Haber

Çorum’da kırmızı-siyah coşku

Çorum’da kırmızı-siyah coşku

Yeni Çorumspor’un ikinci lige yükselmesi ve şampiyonluk kupasını alması, taraftarları sevince boğarken, Adana’da yapılan Serik Belediyespor maçından dönen futbolcular ve teknik heyet, kentte coşkuyla karşılandı.

Karşılama sonrası kutlama programı düzenlendi. Kırmızı-siyah renge boyanan cadde ve sokaklarda sevinç, coşku ve gurur hakimdi.

Şampiyon Yeni Çorumspor, Çorum’da büyük bir coşkuyla karşılandı.

2. Lige yükselme play-off finalinde Serik Belediyespor’u penaltılarla geçerek şampiyon olan Çorumspor, geceyi maçın oynandığı Adana’da geçirdi. Öğle saatlerinde yola çıkan Kırmızı-silahlılar, saat 21.00’de Çorum’da oldu. Üstü açık bir otobüs ile kent merkezine gelen şampiyon takımın başkan, yönetici, teknik heyet ve futbolcularını Abide Kavşağından itibaren taraftarlar karşıladı.

Meşaleler yakarak şampiyona sevgi gösterisinde bulunan taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle otobüs Saat Kulesine güçlükle ilerleyebildi. Saat Kulesi Meydanında ise, coşku zirve yaptı.

Havai fişek gösterileriyle karşılanan şampiyon takım, taraftarıyla bütünleşti. Tezahüratlar ve marşlar eşliğinde saatlerce eğlenen kırmızı-siyah renklere gönül verenler, şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

Geceye damga vuran ise, Kulüp menajeri Oğuzhan Yalçın’ın bestelediği “Birlik Marşı” oldu. Otobüs hoparlöründen seslendirilen marşa taraftarlar da telefonlarının ışıklarını yakarak eşlik ettiler.

Başkanından yönetimine, teknik heyetinden menajerine, masöründen malzemecisine, kaptanın en genç futbolcusuna kadar tüm eksin tak tek anons edildiği gecede başkan Fatih Özcan da kısa bir konuşma yaptı.

Özcan, başkan olduğunda kupa sözü verdiğini hatırlatarak, bu sözünü yerine getirdiği için mutlu olduğunu söyledi. Özcan, şampiyonluğu da vefat eden Çorumspor futbolcuları ve taraftarlarına armağan etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ