Çorum Mercek Haber

Usta, Oğuzlar’da sahnelendi

Usta, Oğuzlar’da sahnelendi

Ünlü tiyatrocu Ahmet Yenilmez tarafından yazılan, yönetilen ve sahnelenen II. Abdulhamit’in hayatını anlatan tek perdelik müzikal oyun Oğuzlar ‘da sahnelendi.

Oğuzlar ÇPAL Şehit Hüseyin Damar Konferans Salonu’nda 2 seans halinde sahnelenen oyuna Oğuzlar halkı büyük ilgi gösterdi.

Ahmet Yenilmez’in twitter hesabından “Bugün bir ilki daha yaşadık! Çorum – Oğuzlar ilçesine gelen ilk tiyatro ekibi olduk… Çok teşekkürler Oğuzlar” şeklinde açıklamada bulunmasının ardından Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım ise şu açıklamayı yaptı:

“İlçemizin sosyal, kültürel alanda gelişimi, turizm ile kabuğunu kırması için Oğuzlar’da ilklere öncü olmanın gururunu yaşıyorum. Bu anlamlı eseri Oğuzlarımızda sahneleyen Ahmet Yenilmez ve ekibine teşekkür ediyorum. Daha nice böyle güzel etkinliklerde bir araya gelmek dileğiyle 7’den 70’e tüm Oğuzlarlı hemşehrilerime de bu güzel oyunu izlemeye geldikleri için teşekkür ederim.”

Oğuzlar Kaymakamı Onur Titiz, Dodurga Kaymakamı Abdulkadir Işık, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım tarafından Ahmet Yenilmez ve ekibine Oğuzlar’ın adıyla markalaşan ceviz hediye edilmesinin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ