Çorum Mercek Haber

Şengül, Kültür Müdürü oldu

Şengül, Kültür Müdürü oldu

Çorum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne Sümeyra Şengül getirildi.

Çorum’da yaklaşık 2.5 yıldır Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini başarı ile yürüten Ömer Arslan görevini devretti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan kendi isteği ile ayrıldığı görevini aynı kurumda Şube Müdür Vekili olarak görev yapan Sümeyra Şengül’e devretti.

Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde Arslan ve Şengül arasında devir – teslim töreni gerçekleştirildi. Törende mesai arkadaşlarından helallik isteyen Ömer Arslan, “Kadim medeniyetlere ve dünya kültür mirasına ev sahipliği yapan barış şehri Çorum’umuzda iki buçuk yıla yakın bir süre müdür olarak görev yaptım. Gerek bu süre içinde, gerekse önceki görevlerim sırasında toplam on beş yıla yakın bir süre ile sahip olduğumuz tarihi ve kültürel değerlerimizi koruyup geliştirmek, turizm alt yapı sorunlarını ortadan kaldırmak ve tüm bu değerleri turizmin hizmetine sunmak için çalıştık. Bunun için çok sayıda proje gerçekleştirdik. Projelerin bir kısmı bitti, bir kısmı sürüyor ve bir kısmı ise proje olarak hazır hale getirildi.

Bu alanda yapılan her çalışmaya da destek vermeyi ihmal etmedik. Bu çalışmaları elbette amirlerimizin, mesai arkadaşlarımın ve Çorum’un her kademedeki güzel insanlarının gayretleri ile birlikti gerçekleştirdik. Bir başarı varsa bu hepimizin başarısıdır. Bu çalışmalar ile şehrimizin, yeni dönemin parlayan yıldızı olan kültür turizmden hak ettiği payı alma yolunda biraz daha mesafe kat ettiğine inanıyorum. Görev yerimiz neresi olursa olsun bu çalışmaların devam ettirilmesi için çabamız ve gayretimiz devam edecektir. Bugün 2.5 yıl birlikte çalıştığım Şube Müdürümüz Sümeyra Şengül’e görevimi devrediyorum. Müdürlüğümüzde görev yapan mesai arkadaşlarımızla birlikte bu hizmet bayrağını birinci elden o taşıyacaktır. Hep birlikte başarılı olacaklarına inanıyorum. Mesai arkadaşlarımdan helallik diliyorum” dedi.

Öte yandan görevden ayrılmadan bir gün önce Sümeyra Şengül ile birlikte Budaközü Vadisi’ni Turizme Kazandırma Projesi ile ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Ömer Arslan daha sonra görevini devretti. Devir-teslim töreninde Arslan’a ve yeni müdire Şengül’e mesai arkadaşları tarafından çiçek takdim edildi.

Ömer Arslan’ın, mevcut görevini bırakıp İl Özel İdaresi’ndeki uzman kadrosuna geri döneceği, ardından Valilik bünyesinde faaliyet gösteren AB Proje Birimi’nde görev alacağı öğrenildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ