Çorum Mercek Haber

Yeni binaya görkemli açılış

Yeni binaya görkemli açılış

Osmancık’ta yapımı tamamlanan yeni İlçe Sağlık Müdürlüğü ve 1 Nolu Sağlık Ocağı binası yapılan törenin ardından dualarla hizmete açıldı.

Osmancık Gemici Mahallesinde eski hastanenin yanına yapılan ve 1 milyon 480 bin liraya mal olan İlçe Sağlık Müdürlüğü binası yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

Açılış törenine AK Parti Çorum Milletvekili, İçişleri Komisyonu Üyesi, İç Anadolu Bölge Koordinatörü Av. Oğuzhan Kaya, Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Osmancık Belediye Başkan V. İsmail Gömeç, Osmancık Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun, Osmancık Jandarma Komutanı Tevfik Kara, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Ömer Sobacı, Sağlık Hizmetler Başkanı Arif Pilgir, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı İhsan Demirbaş, Destek Hizmetleri Başkanı Ahmet Bahadır Ünlü, Halk Sağlığı  Hizmetleri Başkanı Ahmet Barış, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, Osmancık İYİ Parti Başkanı Sefer Mustafa Boyacı, İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Mahmut Özhan Arslan, Saadet Partisi Osmancık Belediye Başkan Adayı Alaattin Uğur, Osmancık Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Eskiadam ve Mustafa Işık, Osmancık İlçe Sağlık Müdürü Dr. Melahat Kent Erdoğan, Osmancık Müftüsü Dr. Eyyup Aydın, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Osmancık Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Halise Babayiğit, Başhekim Yardımcısı Mustafa Umut Bozkurt, daire amir ve müdürleri ile sivil toplum kuruluşu başkanları ve sağlık çalışanları katıldı.

Osmancık Müftüsü Dr. Eyyup Aydın’ın yaptığı duaların ardından açılış kurdelesi AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı tarafından kesildi.

İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, binanın 1 milyon 480 bin liraya mal olduğunu kaydederek, binayı noksansız yapıp bitiren yüklenici firmaya yaptıkları güzel işlerden dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ise; “Böyle bir hizmetin Osmancık’a kazanılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah burada hem aile hekimlerimiz, hem de toplum sağlığı merkezimiz ilçe sağlık müdürlüğümüz daha rahat ve daha konforlu hizmet alsınlar diye her türlü birim düşünülmüş, pansuman odasından bakım odasına kadar aynı binada tahsis edilmiş. Allah nasip ederse çevre düzenlemesini de en kısa bir zamanda tamamlayacağız. Bu arada Osmancık Devlet Hastanesi’nin eski binasını depreme dayanıklı olmadığı için yıkıyoruz. Oraya da Bakan beyle görüştük takip ediyoruz, Emniyet Müdürlüğünü, İlçe Jandarma Komutanlığını ve Askerlik Şubesini taşıyıp bir güvenlik kompleksi oluşturacağız. Onlardan kalan yerlere de değişik projeler yapacağız. Diğer yanda Gemici Mahallesini bu anlamda güçlendireceğiz. Diğer yanda Gençlik ve Spor Müdürlüğünün tesisleri var. Bunun yanına sadece bayanlara özel kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksi yapacağız. Böylece Gemici Mahallesi sağlık, güvenlik ve spor alanında birçok hizmete kavuşacak. Geriye kalan 4,5 yılımızda Osmancık’a hizmet için çalışacağız” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ