Çorum Mercek Haber

Kılıç, başkanlığını ilan etti

Kılıç, başkanlığını ilan etti

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ziyaret etti.

Şoförler ve Nakliyeciler Odası ziyaretinde oda personelleriyle de görüşen Kılıç, burada plaka basım işlemlerini inceledi.

Kendisine ‘’BAŞKAN’’ yazılı plaka talep eden Kılıç’ı, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin kırmadı ve plaka hediye etti.

Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nın ardından Kamyoncular Garajına geçen heyet burada da şoför ve nakliyeci esnafı ile bir araya geldi.

Şoför ve Nakliyeci esnafının ülkemizde çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden CHP Çorum Belediye Başkanı Adayı Özgür Kılıç, kendisinin de şoför camiasında yer alan bir babanın evladı olduğunu söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdürün CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odasını ve Kamyoncular Garajına ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’i makamın da ziyaret eden Kılıç, Çorum’u daha yaşanılabilir bir şehir haline getireceklerini ifade etti. Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ”Başta CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç olmak üzere bizleri ziyaret eden CHP Çorum Teşkilatına teşekkür ediyoruz” dedi.

ŞAHİN, KILIIÇ’IN PLAKA İSTEĞİNİ KIRMADI

Şoförler ve Nakliyeciler Odası ziyaretinde oda personelleriyle de görüşen Kılıç burada plaka basım yerini de inceledi.

Kendisine ‘’BAŞKAN’’ yazılı plaka talep eden Kılıç’ı, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin kırmadı ve plaka hediye etti.

CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç ‘Başkan’ yazılı olan plakayı alarak, “Şimdiden Başkanlığımızı ilan ediyoruz” dedi.

Keyifli geçen ziyaretin ardından CHP heyeti Kamyoncular Garajına geçerek oda üyeleriyle bir araya geldi.

MAKAM KAPISINI SÖKECEĞİM

CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç; ‘’Vatandaşlar her zaman icraatın ne olacak diye soruyorlar. Şunu özellikle belirtiyim ilk işim makam kapısını sökmek olacak. Oraya cam kapı koyacağım. Her gelen içerde ne olduğunu görsün. Başkan olduğumda ben halkın içinden birisi olacağım. Çocuğumla parkta eğlenmek istiyorum. Yani normal bir vatandaş gibi olacağım. Çünkü bu makamlar mevkiler geçicidir.  Rabbim hizmet etmeyi bize nasip ederse hizmet ederiz. Ondan sonrada görevimiz bittiğinde yine herkesin içinde olacağız. Onun için bizim derdimiz başkan olmak değil memlekete hizmet etmektir. Güzel günler göreceğiz. Martın sonu bahar” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ