Çorum Mercek Haber

‘Çorum’u birlikte yönetmeye talibiz’

‘Çorum’u birlikte yönetmeye talibiz’

CHP Çorum Belediye Başkan Adayı, İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Kılıç, Traktörcüler Sitesi’nde esnafla buluşarak sorunlarını dinledi.

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başlarken, çalışma temposunu giderek hızlandıran CHP Çorum Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Kılıç, Ata Caddesi ile Rüstem Eren Parkı arasında sürdürdüğü esnaf ziyaretinin ardından geçtiği Traktörcüler Sitesi’nde site esnafıyla buluştu.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililerin de eşlik ettiği toplantıda Traktörcüler Sitesi esnafı ile buluşan Özgür Kılıç, site esnafının sorunlarını yakınen bildiklerini, seçilmeleri halinde de bu sorunları ivedilikle çözeceklerini dile getirdi.

“TRAKTÖRCÜLER SİTESİNİN SORUNLARININ TAKİPÇİSİYİZ”

Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Belediye Meclisi Üyeliği de yapması nedeniyle sitenin sorunlarına vakıf olduğunu belirterek, sitenin yer seçiminin yanlış olduğunu, sitenin şehir merkezinden uzak bir yerde konumlandırılması nedeniyle işlevsiz kaldığını söyledi.
Acilen sitenin ana arterle bağlantı yolunun yapılması gerektiğini dile getiren CHP Adayı Özgür Kılıç, Çorum’un sorunlarını ve çözüm yollarını bildiklerini, 31 Mart’ta yurttaşların vereceği destekle seçimi kazanmaları halinde vakit geçirmeden halkçı belediyeciliği hayata geçirmek için işe koyulacaklarını da dile getirdi.

KILIÇ, YEREL YÖNETİM HEDEFLERİNİ DE ANLATTI
Buluşma toplantısında 15 maddeden oluşan yerel yönetimler hedefleri hakkında açıklamalarda da bulunan Özgür Kılıç, “Adaletli, hoşgörülü, saygılı ve temiz bir şehir olacağız.
Hesap veren, şeffaf yönetilen bir belediye olacağız. Kaynaklarını faize, ranta teslim etmeyen bir belediye olacağız. Trafik ve altyapı sorunlarını çözen bir belediye olacağız.
Üreten ve istihdam sağlayan bir şehir olacağız. Üreticiden tüketiciye sağlıklı ve ucuz ürün ulaştıracağız. Çalışanı ve sanayicisiyle el ele markaların şehri olacağız. İşsizliğin ve yoksulluğun olmadığı bir şehir olacağız.
Sosyal yardımları artırarak ulaştırmaya devam edeceğiz. Şehrimizi bölgenin kültür, sanat ve spor merkezi yapacağız.
Yılda en az 500 bin turistin ziyaret ettiği bir şehir olacağız. 
Doğa dostu, ekolojik ve engelsiz bir şehir olacağız. Gençlerin tercih ettiği üniversite şehri olacağız. Çocuklarımız ve gençlerimiz için güvenli ve yeniden mutlu ve gülümseyen bir şehir olacağız” dedi.

SİTE ESNAFINDAN DESTEK İSTEDİ

Konuşmasını, “Çocuklarımıza güvenli, huzur içinde ve yaşanılır bir kent bırakmak için hepimize büyük görevler düşmektedir” diye noktalayan Özgür Kılıç, “Sizlerden tek isteğimiz; çocuklarımız ve geleceğimiz için sandığa giderek, oylarımıza sahip çıkmanızdır. Bu kent, 25 yıldır halkçı belediyeciliği özlemiştir. İnanıyor ve güveniyorum ki; 31 Mart’ta bu güvenimiz boşa çıkmayacak, halkımızın yıllardır özlemini çektiği halkçı belediyeciliği bu kentte yeniden hayata geçirmek hep birlikte çalışacağız. Yeter ki, buna inanalım, birlik olalım, beraber olalım” şeklinde konuştu. 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ