Çorum Mercek Haber

Genç tiyatroculardan Kubalı ve Yüztgeç’e ziyaret

Genç tiyatroculardan Kubalı ve Yüztgeç’e ziyaret

Çorum Çocuk Tiyatrosu ve Hitit Tiyatro Sanat Organizasyon ekibi, Vali Yardımcısı Dr. Hakan Kubalı ve İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Osman Yüztgenç’i ziyaret etti.

Çorum Çocuk Tiyatrosu Genel Yayın Yönetmeni Caner Ergan ve öğrencileri Emel Emir, Dilşad Yaren Teke, Melike İnekci, Onur İn, Muhammed Beyati ve Yunus Emre Bayram, Vali Yardımcısı Dr. Hakan Kubalı ve İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Osman Yüztgenç’i makamlarında ziyaret ederek Çorum’un tanıtılması, tiyatro sanatı ve sanatsal faaliyetler hakkında sohbet etti.

Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, gençlerin tiyatroya, sanata ilgi duymasının güzel ve ülkemiz adına gelecek vaat eden bir duygu olduğunu belirtti. Kubalı, bir tiyatrosever olarak Çorum Çocuk Tiyatrosu ve Hitit Tiyatro Sanat Organizasyon ekibine her türlü desteği vereceklerini ve genç sanatçıların yanında olacaklarını söyledi.

İl Kültür Müdür Yardımcısı Osman Yüztgenç ise gençlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrimizde bu tarz kulüplerin ve özel kurumların bulunmasının kültür ve turizm açısından da önemli olduğunu vurguladı.

Hitit Tiyatro Genel Yayın Yönetmeni Caner Ergan ise misafirperverliklerinden dolayı Vali Yardımcısı Kubalı ve İl Kültür Müdür Yardımcısı Yüztgenç’e teşekkür etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ