Çorum Mercek Haber

Aşgın, sanayi esnafının yol talebi yerine getirdi

Aşgın, sanayi esnafının yol talebi yerine getirdi

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Çorum Sanayi Sitesi 9. Cadde’de devam eden yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

ÇESOB Başkanı Recep Gür beraberinde Oto Tamirciler, Makine Yedek Parça Satıcıları, Tornacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmettin Uzun ile birlikte yol yenileme çalışmalarını inceleyerek, Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.

Galericiler Sitesi’nin yanından sanayi sitesine çıkan Çorum Sanayi Sitesi 9. Cadde’nin devamındaki yolda başlatılan yenileme çalışmasından memnun olduklarını belirten Başkan Gür, yolun genişleyecek olmasıyla beraber bundan sonra sanayiye ulaşımın daha rahat ve konforlu olacağını kaydetti.

Çorum Belediyesi’nin bugüne kadar sanayi esnaf ne talep ettiyse yerine getirdiğini ifade eden Recep Gür, başta Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın olmak üzere, Belediye Meclis üyelerine ve tüm belediye çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

1.400 metre uzunluğundaki ve 7 metre genişliğindeki yolun yenilendiği zaman 20 metreye çıkacağını vurgulayan Gür, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını ve sanayi esnafının hizmetine sunulacağını sözlerine ekledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ