Çorum Mercek Haber

Oğuzlar Belediyespor namağlup şampiyon

Oğuzlar Belediyespor namağlup şampiyon

Çorum’da 2022-2023 sezonu kulüpler arası midi kızlar voleybol il birincisi Oğuzlar Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı oldu.

Oğuzlar Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı, liginde katıldığı tüm müsabakaları namağlup olarak kazanıp 7-9 Nisan’da Çankırı’da düzenlenecek grup eleme müsabakalarında Çorum’u temsilen katılmaya hak kazandı.

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım ve Oğuzlar Belediyespor Kulübü Genel Koordinatörü Necati Çamiçi, final maçını birlikte izledi.

Final maçı sonrası sporculara madalyalarını ve şampiyonluk kupasını Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım takdim etti.

“Tebrikler bizim kızlar” diyerek sporcuları kutlayan Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım; “Gençlerimizin her alanda elde ettiği başarılar bizlerin gurur kaynağı oluyor. Bugün de kızlarımızın başarıları ile göğsümüz kabardı. Galibiyetleri ile bizlerin gururu olan sevgili kızlarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Her zaman yanınızda olduğumuzu, her zaman destekçiniz olduğunuzu bilmenizi istiyorum. Sizlerin yetişmesinde katkılarından dolayı da Sayın Necati Çamiçi ve Antranör Ferhat Boz’a teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ