Çorum Mercek Haber

Dedesli Ovası Derneği Bayrak’ı ziyaret etti

Dedesli Ovası Derneği Bayrak’ı ziyaret etti

Çorum Dedesli Ovası Türkmen Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Arap Filiz, Başkan Yardımcıları Alaattin Yıldırım, Yusuf Akça ve Dernek Basın Sorumlusu Servet Seyfettin Mete, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

2022 yılının Aralık ayında dernek genel kurullarını yaparak yeni yönetimi belirlediklerini kaydeden Dernek Başkanı Arap Filiz, Çorum’da kurulu bulunan tüm derneklere yakın ilgi ve alakalarından dolayı İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak ve tüm kurum çalışanlarına teşekkür etti.

Filiz, 12 köyün oluşumu ile 2001 yılında kurdukları Çorum Dedesli Ovası Türkmen Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kuruluşundan bugüne Çorum’da sosyal ve kültürel faaliyetlere katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi.

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak da sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanlarında olduklarını belirterek, dernek yöneticileri kutlayarak başarılar diledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ