Çorum Mercek Haber

Boğazkale’ye yeni hükümet konağı

Boğazkale’ye yeni hükümet konağı

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, önemli bir tarihi ve turizm değerine sahip Boğazkale’ye yapılacak olan yeni hükümet konağının en kısa sürede ihaleye çıkacağını açıkladı.

Boğazkale Kaymakamı Nazmi Yücel ve Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, AK Parti Çorum MKYK Üyesi ve Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ederek, Boğazkale’de yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımlar hakkında bilgiler verdiler.

 

BOĞAZKALE YENİ HÜKÜMET

KONAĞI İHALEYE ÇIKIYOR

Çorum’un önemli turizm merkezlerinden Boğazkale’ye yapılacak olan yeni hükümet konağının projesinin tamamlandığını ve kısa sürede ihaleye çıkacağını belirten Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Şu an hizmet verilmekte olan Hükümet Konağı’nda Kaymakamlık, Mal Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Tapu Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve İlçe Emniyet Amirliği olarak ilçe halkımıza hizmet etmektedir. Yeni Hükümet Konağı’nın tamamlanmasıyla vatandaşımız eser ve hizmet siyasetini daha modern bir binada kavuşturarak, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması sağlanacaktır. Boğazkale Yeni Hükümet Konağımız, Projesi bitti ve ihaleye hazır hale getirdik. Önümüzdeki aylarda ihaleye çıkarılacaktır” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE

SÜLAYMAN SOYLU’YA TEŞEKKÜR

Boğazkale’ye kazandırılan yatırımlar için başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür eden Milletvekili Ceylan, “Cumhur İttifakı’nın ülkemizin birliğinin, dirliğinin, huzur ve güvenliğinin teminatıdır. Milli iradenin, millet egemenliğinin sarsılmaz savunucusu, büyük ve güçlü Türkiye’nin yılmaz neferidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılını hep beraber inşa edeceğiz.

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ve emeği geçenlere Boğazkale ilçemiz adına teşekkür ediyorum.

Boğazkale Hükümet Konağımız ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı da, ilçeye kazandırılan yatırımlarda büyük pay sahibi olan Ceylan’a teşekkürlerini sundu.

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ