Çorum Mercek Haber

Özgür Şahin, dövüş sporunda yine birinci

Özgür Şahin, dövüş sporunda yine birinci

Çorumlu sporcu Özgür Şahin, MMA (karışık dövüş sanatı) dalında 4 kez birincilik ödülü aldı.

Çorum’un İskilip İlçesinde doğup büyüyen ve yaşamını Ankara’da sürdüren 18 yaşındaki Özgür Şahin, hedefinin profesyonel dövüşçü olmak olduğunu söyledi.

Karışık dövüş sanatları dalında kendi kilosunda yapılan Türkiye Şampiyonası seçmesinde 1.’lik madalyası alan Özgür Şahin, daha sonra ise büyükler sıkletinde dövüştü. Büyükler kategorisinde de kendisinden büyük olan rakibini navakt eden Özgür Şahin, ikinci kez birincilik madalyasının sahibi oldu.

Özgür Şahin, T1 Global organizasyonunda kendi kilosunda şampiyonluk elde etmişti.

Özgür Şahin, daha önceki birinciliklerine bir yenisini ekledi. 4. kez birincilik elde eden genç sporcu,  tüm bu şampiyonlukların bir başlangıç olduğunu, hedefinin dövüş sporunda ilerlemek ve kendisini kanıtlamak olduğunu vurguladı.

Şahin, daha bir çok başarılara imza atacağına inandığını kaydetti.

“Ben amatörde yoğrulmuş bir MMA sporcusuyum. MMA dünya şampiyonu olan Murat Çepel’in öğrencisiyim. Hocamın verdiği emekler sayesinde buralara geldim, onun sayesinde ilerleyebildim. Buruda da kulüpler arası bir birincilik aldığım maçım daha var. Bu daha başlangıç. Çok şampiyonluklar, çok birincilikler beni bekliyor olacak” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ