Çorum Mercek Haber

Aşgın’dan mülteci çocuklara sürpriz

Aşgın’dan mülteci çocuklara sürpriz

Çorum’da bulunan öksüz ve yetim mülteci çocuklar için düzenlenen programa sürpriz ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, çeşitli hediyeler vererek çocukların yüzünü güldürdü.

Hitit Üniversitesi Köy Okulları Destek ekibi öğrencilerinin düzenlemiş olduğu programda yetim ve öksüz mülteci çocuklara bisiklet ve çeşitli hediyeler verildi.

Hz. İbrahim Camisi Kur’an Kursu öğrencilerinin kullanmış olduğu bisikletleri mülteci çocuklara vermek istemesi üzerine organizasyonu sağlayan Hitit Üniversitesi köy okulları destek ekibi, bisikletleri yetim mülteci çocuklarla buluşturdu. Çorum Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan programda mülteci çocuklar için pasta kesildi. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve eşi Feyza Aşgın’ın da katıldığı program Hz. İbrahim Camisinde gerçekleşti.

Belediye Başkanın Dr. Halil İbrahim Aşgın ve eşi Feyza Aşgın, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Programda yetim mülteci çocuklarla pasta kesen Belediye Başkanı Aşgın, “Yetim gülerse dünya güler. Onların mutluluğu bizim için çok kıymetli. Hitit Üniversitesi Köy Okulları Destek Ekibi öğrencilerinin yapmış olduğu bu programa biz de destek olalım istedik. Yavrularımızla güzel vakitler geçirdik. Kıymetli öğrencilere bu özel programı düzenledikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ