Çorum Mercek Haber

Deva Partisi, kendi logosu ve adaylarıyla seçime girecek

Deva Partisi, kendi logosu ve adaylarıyla seçime girecek

DEVA Partisi Çorum İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Yunus Battal, Genel Merkez Başkanlar Toplantısına katıldı.

DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanlığı ev sahipliğinde; Deva Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Ali Babacan, İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu ve 81 İlin İl Gençlik Çalışmaları Başkanlarının katılım sağladığı İstişare ve Eğitim Toplantısı gerçekleştirildi.

Genel  Merkez Gençlik Politikaları Başkanlığının her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği İstişare ve Eğitim toplantısına katılım sağlayan Çorum İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Yunus Battal, “DEVA Partisi olarak iktidara daha şimdiden ortak iradeyle Genel Merkezimizle koordineli şekilde ciddi bir hazırlık yapıyoruz” dedi.

Battal, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İlk 90 gün ve ilk 365 günde gençlik adına yapılacak Gençlik Eylem Planımızın üzerine toplantımızı gerçekleştirdik ve en yakın zamanda halkımıza bu Eylem Planımızı tanıtacağız. Toplantı sonrası Genel Merkezimizde Genel Başkanımızın haftalık yaptığı basın açıklamasını coşku ve heyecanla dinledik. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın “Türkiye 1’den büyüktür. Deva Partisi kendi damla logosu ve kendi adayları ile seçime girecektir”  ifadesi ile iktidar hedeflerimizi bir kez daha halkımıza ifade ettik. Damla damla sel olmaya devam ediyoruz.

Toplantı sonrası Genel Başkanımız Ali Babacan ile birlikte iftar programına katıldık.

 İl Başkanımız Elvan Can Çabuk söylemi ile ‘gençler bizim geleceğimiz, onlara nasıl bakarsak onlar da yarın ülkemize öyle bakacaklar.’

Bizler de bu yolda Türk gençliği ve Çorum gençliği için olan mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ